Bistro 33

Over Bistro 33

Bistro 33 is het nieuwe concept van Charles Gray. Julia Zorzi is een bekend gezicht in Soest en de rechterhand van Charles. Daarnaast is Julia onze Canadese patissier en zal zij haar taarten collectie ook in de Bistro tentoonstellen.

De naam Bistro 33 is tot stand gekomen door onze roots die (zoals velen van jullie weten) in Amersfoort liggen. Daarnaast heeft de eigenaar, Charles Gray, fijne herinneringen aan Bistro 33 in New York, waar hij is opgegroeid. Wij hopen jullie ook mooie herinneringen te mogen brengen in onze eigen Bistro 33!

Wij zijn klaar voor de volgende stap en hebben daarom een nieuw concept bedacht met meer variatie aan food en drinks, maar zonder dat onze overheerlijke burgers daarbij verloren gaan.

Wij werken enkel met kwalitatieve producten en stoppen veel liefde in de bereiding van onze gerechten. Onze ravioli is bijvoorbeeld huisgemaakt en ook onze BBQ-saus is een recept uit eigen keuken. Onze ribs worden eerst minimaal 24 uur gemarineerd, waarna ze 24 uur koken om het maximale resultaat uit dit mooie product te halen.

Uiteraard is daarbij de service aan onze gasten minstens zo belangrijk. Wij willen dat iedereen met een fijn gevoel weer naast huis gaat door naast heerlijk eten, ook te adviseren over bijpassende wijnen of verrassende speciaalbiertjes.

Hopelijk tot gauw!

Plattegrond