Bistro 33

147c8b256a312c78a7f888d57247c2c8b024d492

Over Bistro 33

Bistro 33 is het nieuwe concept van Charles Gray. Marilou Stive, de keukenchef, heeft ook meegedacht aan het concept. Julia Zorzi is een bekend gezicht in Soest en de rechterhand van Marilou. Daarnaast is Julia onze Canadese patissier en zal zij haar taarten collectie ook in de Bistro tentoonstellen. Sandy Pronk is de gastvrouw en zal in Soest de front of house verzorgen en is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken

De naam Bistro 33 is tot stand gekomen door onze roots die (zoals velen van jullie weten) in Amersfoort liggen. Daarnaast heeft de eigenaar, Charles Gray, fijne herinneringen aan Bistro 33 in New York, waar hij is opgegroeid. Wij hopen jullie ook mooie herinneringen te mogen brengen in onze eigen Bistro 33!

Wij zijn klaar voor de volgende stap en hebben daarom een nieuw concept bedacht met meer variatie aan food en drinks, maar zonder dat onze overheerlijke burgers daarbij verloren gaan.

Wij werken enkel met kwalitatieve producten en stoppen veel liefde in de bereiding van onze gerechten. Onze ravioli is bijvoorbeeld huisgemaakt en ook onze BBQ-saus is een recept uit eigen keuken. Onze ribs worden eerst minimaal 24 uur gemarineerd, waarna ze 24 uur koken om het maximale resultaat uit dit mooie product te halen.

Uiteraard is daarbij de service aan onze gasten minstens zo belangrijk. Wij willen dat iedereen met een fijn gevoel weer naast huis gaat door naast heerlijk eten, ook te adviseren over bijpassende wijnen of verrassende speciaalbiertjes.

Daarnaast hebben wij een Chef’s menu regelmatig veranderd, maar een vaste prijs heeft. Onze keukenchef Marilou Stive zal hierin haar creativiteit tonen en dat zal zeker niet teleurstellen want dit is haar passie!

Plattegrond